MY WEEK

Een week in het leven van bestuurslid Lien D’hont en haar Gymclub Waarschoot.

De maand augustus is voor de bestuursleden van de Vlaamse clubs steevast een zeer drukke, zo niet de drukste periode van het hele jaar. Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen worden getroffen. Met het coronavirus dat België nog steeds beheerst, waren die voorbereidingen dit jaar ongetwijfeld niet rustiger.

Donderdag 30 juli

Bubbelverdeling van het materiaal. Elke groep krijgt eigen materiaal toegewezen dat herkenbaar is aan een gekleurd touwtje. Klein materiaal ontsmetten we voor en na gebruik. Dat materiaal is dan weer herkenbaar aan een sticker.

Vrijdag 31 juli

Speciale tijden vragen om speciale maatregelen. De club coronaproof maken is geen gemakkelijke opdracht. Affiches maken om op te hangen in de sporthal is een van de zaken die vandaag op het programma staan.

Zaterdag 1 augustus

De outdoor-trainingen van de tumblinggroep starten met 10 minuten lopen, gevolgd door een korte stretching. Het is de eerste training na een lange periode van (verplichte) rust. De meisjes genieten met volle teugen.

Zondag 2 augustus

De online-inschrijvingen zijn gestart. We verwerken op dag 1 al de eerste gegevens. Spannend!

Maandag 3 augustus

Vandaag op de planning: het interne netwerk van de club instellen voor het nieuwe seizoen en alle trainers hiervan op de hoogte brengen. Ook de eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen wordt ontworpen.

Dinsdag 4 augustus

Het opvolgen van de bouw van onze nieuwe gymhal is en blijft spannend. We kijken er zo naar uit om er volgend seizoen in te kunnen trainen!

Woensdag 5 augustus

Op woensdag hebben we een outdoor-bestuursvergadering met als thema (hoe kan het ook anders): de opstart van het nieuwe seizoen. Met de nodige afstand lukt dat perfect!