Do Try @home

Opnieuw in topvorm na de zomervakantie!

Met deze vijf snelle work-outs ben je na een paar weken een pak fitter!

Fat killer work-out

Sporten hoeft zeker geen uren per dag in te nemen. Met deze zes oefeningen kom je al een heel eind verder. De work-out duurt niet langer dan 7 minuten en is ideaal om je dag mee te starten! Let’s go!

Chair work-outs

Zit je op je werk doorgaans vaak vele uren op een stoel aan je bureau? Dan is deze work-out perfect voor jou! Tover je saaie stoel om tot de ideale fitnessbuddy! Met deze vier oefeningen breng je wat variatie in je dag.

Bed work-out

Wil je na een lange dag nog snel een korte work-out doen voor je gaat slapen? Check dan dit filmpje. Met deze vier oefeningen ben je wel even zoet!

Abs & Booty

Als er één plaats is waar we absoluut geen overtollig vet willen, dan is het wel onze buik. En laat dat nu net de moeilijkste plaats zijn om meer spieren te kweken. Wil je graag extra oefeningen voor je buik en billen? Check dan dit filmpje!

Plank Challenge

Een van de meest efficiënte oefeningen om het volledige lichaam te trainen, is ‘planking’. Het is een heel gemakkelijke oefening die je overal kunt uitvoeren. In deze video wordt in verschillende fasen en houdingen gewerkt. Zeer goed om je conditie op te bouwen!