WHAT’S TO COME

Gymgala 2019, een wervelende show voor de hele familie

 

See you at het Gymgala?

21ste editie van het Gymgala

Oh My God, het is weer Gymgala! Op 14 en 15 december toveren we de Lotto Arena opnieuw om tot een turnparadijs. We boksen speciaal voor jullie een show in elkaar vol verrassende acts en oefeningen van wereldformaat, en je kunt onze Belgische toppers live aan het werk zien. Een avond of middag om naar uit te kijken dus. Onze speaker van dienst is Maureen, bij allen bekend van Ketnet en als presentatrice bij Qmusic. En blijkbaar kan Maureen ook goed zingen … 

Play Video

Verrassende special acts

Een echte Gymgala-kenner zal het zich wel nog herinneren … het Japanse mannenteam ritmische gymnastiek. We zijn erg verheugd hen terug te mogen verwelkomen en kijken nu al uit naar de spectaculaire en vernieuwende oefeningen.

Voor deze editie zal het Zwitserse team voor spektakel zorgen aan de Swiss rings. Wat dat precies inhoudt, ontdek je zeker tijdens het Gymgala.

Belgische toppers

Dat België barst van het turntalent is ondertussen wel duidelijk. We laten dan ook de beste Belgische gymnasten in elke discipline op jullie los. Het is onder andere uitkijken naar onze Belgische acroformaties, die al jaren meedraaien aan de wereldtop. Ook Tachina Peeters is weer van de partij, zij is beter dan ooit en won de laatste wereldbekerwedstrijd in Valladolid. Uiteraard mag onze kersverse wereldkampioene Nina Derwael niet ontbreken. Zij komt haar wereldklasse met jullie delen aan haar favoriete toestel, de damesbrug.

Internationals

Traditioneel is het een hele uitdaging om internationale topgymnasten te strikken in een pre-olympisch jaar. Veel gymnasten werken gefocust naar hun grote doel, de Olympische Spelen en zeggen af voor nevenactiviteiten zoals gala’s. Het organisatieteam is volop bezig met de cast aan te vullen. Houd onze website zeker in de gaten en kom te weten welke internationale topgymnasten we live aan het werk zullen zien in Antwerpen.

Extra show!

De ticketverkoop loopt de laatste jaren als een sneltrein. Omdat de shows op zaterdagavond en zondagmiddag al na amper twee maanden volledig waren uitverkocht, last Gymfed dit jaar uitzonderlijk een derde show in! Speciaal voor alle late beslissers zijn er dus nog tickets beschikbaar voor een extra show op zaterdagmiddag. Die start om 14.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Tickets kun je hier bestellen. Tot op het Gymgala!