MESSAGE BOARD

Gymfed beschikt dit seizoen over heel wat nieuwe projecten. Deze werden voorgesteld op het Kaderweekend te Gent.

Ontdek de gloednieuwe Gymbo & Gymba videoclip


Gymbo & Gymba
 zijn al jaren de trouwe mascottes van de Gymfed. Van jong tot minder jong, iedereen houdt van hen! Maar ook zij houden natuurlijk van alle leden van de Gymfed … Wist je dat er nu ook een Gymbolied én een bijbehorende videoclip bestaan?

Je kunt het Gymbolied beluisteren via Spotify of Apple Music. Wat dacht je van de Gymbodans als opwarming voor je training? Of als clubdans op een evenement? Laat je maar eens goed gaan, en bezorg ons gerust een filmpje van jouw uitvoering van de Gymbodans! Meer info over de dans vind je hier.

Fundi Omari tekent vijf jaar op rij present op Kaderdag Dans

Wie Kaderdag Dans zegt, denkt onder meer aan TOPdocent Fundi Omari! De afgelopen vijf edities was hij steeds vol enthousiasme van de partij. Eén brok ENERGIE! Soms alleen, maar heel vaak vergezeld door één of meerdere instructeurs van zijn dansorganisatie Kamata.

Met twee volgeboekte sessies van maar liefst 240 deelnemers in totaal, stond hij opnieuw in voor het overbrengen/doceren van de nodige hiphoppasjes en bijbehorende choreo. En dat voor zowel de beginnende als de meer ervaren danser. Onze deelnemers keerden geïnspireerd, moe, maar vooral heel tevreden huiswaarts.

Trainersapp brengt innovatie in de club!

Meer dan 2600 trainers registreren vanaf september de aanwezigheden van hun sporters in een speciaal ontwikkelde webapplicatie. Gedaan met de papieren versies van de aanwezigheidslijsten, die menig trainer vergat in te vullen. Met een eenvoudige klik duidt de trainer via zijn/haar smartphone de aanwezigheden van de sporters aan. Waar nodig, kan er bijgestuurd worden. Bovendien geven de trainers via deze app ook hun gepresteerde uren door aan het clubsecretariaat, dat is snel en efficiënt! Ook de penningmeesters van de clubs zijn opgetogen over de tool.

Geen oneindig mailverkeer meer om alle vergoedingen te verzamelen. Met een eenvoudige download krijgt de penningmeester een totaaloverzicht van de trainers.

Kortom, dit is een handige tool die de clubs helpt om de clubwerking te optimaliseren en die inzet op administratieve vereenvoudiging.

MOVE! strijkt neer in Vilvoorde

Bekijk de aftermovie van MOVE! en geniet opnieuw van dit topevent voor onze traceurs. Op 15 september kwamen freerunners van her en der samen om te jammen op de set-up onder de Europabrug in Vilvoorde. De zonovergoten urban locatie en de gemoedelijke sfeer zorgden voor een unieke setting. Een editie om te koesteren.

Play Video
Play Video

Kaderweek 2019 breekt alle records

Ook dit jaar vond het Kaderweekend plaats in en rond de Gentse Topsporthal. Het opleidingsweekend voor trainers, lesgevers en geïnteresseerden in de gymnastiek trok dit jaar een recordaantal deelnemers. We mochten afklokken op 2351 inschrijvingen.

Deze editie konden we ook twee nieuwe accommodaties toevoegen aan de site. Zowel de prachtige sporthal Artevelde als het nieuwe opleidingsgebouw kon lesgevers en deelnemers bekoren. In de Topsporthal stonden de stands van Kidies en Coach@Home centraal – ze konden dan ook op heel wat belangstelling rekenen. Geniet alvast van de aftermovie en blik nog even terug op een geslaagd opleidingsweekend! Hopelijk mogen we jullie allemaal verwelkomen op de volgende editie van 24 en 25 oktober 2020.